Miód rzepakowy — kremowy, łagodny w smaku i bardzo zdrowy
Ten rodzaj miodu jest najsłodszy ze wszystkich. Ma łagodny smak, a jego konsystencja jest kremowa. Jest bardzo zdrowy. Zawiera witaminy z grupy B, K, C, minerały, takie jak żelazo, magnez, potas, a także bor, który rzadko występuje w przyrodzie. Miód rzepakowy pomaga regulować nadciśnienie, a także pozytywnie wpływa na układ trawienny. Polecany jest podczas rekonwalescencji, ponieważ świetnie regeneruje organizm. Jeśli czujesz się przemęczony psycho-fizycznie, koniecznie po niego sięgnij!
Postaw na zdrowy miód rzepakowy i ciesz się jego pysznym smakiem
W tej kategorii znajduje się naturalny miód rzepakowy. Charakteryzuje się bardzo jasnym kolorem i kremową konsystencją. Dość szybko się krystalizuje. Jeśli lubisz słodycze, zastąp je miodem rzepakowym — jego smak jest bardzo słodki. Jest to produkt w 100% naturalny, bez żadnych sztucznych dodatków. Koniecznie spróbuj naszego produktu i przekonaj się, jak smakuje prawdziwy miód.
Miód rzepakowy – w stanie płynnym kolor słomkowy. Krystalizuje szybko, w ciągu kilku dni po odbiorze. Po skrystalizowaniu jest biały lub kremowy, o konsystencji drobnoziarnistej, mazistej. W smaku bardzo słodki. Zapach kwitnącego rzepaku, z czasem woń słabnie.